Izbor flašice za bebe — Zašto Dr. Brown's oprema za bebe?

Dr. Brown's flasice za bebe

Fokus kompanije Dr. Brown's je oduvek bio na osmišljanju inovativnih proizvoda
za hranjenje, koji doprinose unapređivanju zdravlja i optimalnoj ishrani beba.

Dr. Brown's flašice za bebe ali i mnogi drugi proizvodi predstvljaju pravi primer inovacije na ovom polju.

Dizajnirana 1996 a patentirana 1997, Dr. Brown’s Natural Flow® flašica je jedinstvena po svom sistemu unutrašnjeg ozračivanja koji pomaže da se očuvaju vitamini C, A, & E. Unutar flašice vazduh se ne meša sa mlekom, čime se drastično smanjuje oksidacija (pročitaj studiju hranjivosti); To omogućava detetu da više uživa u procesu hranjenja jer ne mora da se bori sa negativnim dejstvima vazduha ili nelagodom koja proizilazi iz gutanja mehurića. Dr. Brown's flašica pomaže pri uklanjanju problema kao što su: grčevi kod beba, podrigivanje, gasovi i štucanje. Sistem u potpunosti ventilira flašicu tako da se postiže hranjenje bez ulaska vazduha, koje je najsličnije dojenju. Dr. Brown's flašica ne sadrži PVC, ftalate i olovo. Polipropilenske flašice se izrađuju od polipropilenske plastike koja ne sadrži BPA (bisfenol A). Staklene flašica se izrađuje od borosilikatnog stakla koje takođe ne sadrži BPA. Svi delovi flašice, uključujući ventil, cevčicu, prsten za cuclu, zatvarač za putovanje i poklopac takođe ne sadrže BPA. Naše cucle su izrađene od medicinskog silikona.

Dr. Brown’s Natural Flow® flašice za bebe

nije izrađena od Bisfenol A i ne sadrži PVC, ftalate i olovo i u skladu sa time osvojila je brojne nagrade i potvrde zdravstvenih organizacija. Zapravo mnoge naše Dr. Brown’s oprema za bebe koristi se u bolnicama i medicinskim ustanovama. Kao najvažnije, Dr. Brown's oprema za bebe je značajna za majke, koje sa uzbuđenjem dele pozitivna iskusta o unapređenoj ishrani njihovih beba.

U skladu sa standardima Dr. Brown’s proizvodi nude jedinstveni dizajn koji doprinosi boljoj funkcionalnosti za majke i boljem zdravlju beba. Kako bi se održao Dr. Brown's brend na koji majke mogu da se oslone, fokusirali smo se na istraživanje i razvoj svakog proizvoda kako bismo postigli najbolje rezultate. Ovo znači da ćemo uložiti onoliko vremena koliko je potrebno da se stvore kvalitetni proizvodi za ishranu sa karakterističnim zdravstvenim prednostima.

Dr. Brown's oprema za bebe - Nagrade